Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

3+1 συμβουλές για τις δύσκολες μέρες (part 1)

Σε εσένα απευθύνομαι αγαπητέ αναγνώστη, που η κοπέλα σου έχει περίοδο σε 2-3 μέρες, είναι σε φάση PMS και ακόμα δεν έχουν κυλίσει οι πρώτες σταγόνες...
Όχι αγαπητή αναγνώστρια, δυστυχώς δεν είναι μόνο για εσένα δύσκολες μέρες. Είναι για όλον τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι γονείς; φταίνε. Τα αδέρφια; Αυτά και αν φταίνε. Οι φίλες; Τόσο κάριες είναι. Το αγόρι σου; Αυτό το γουρούνι να λες καλύτερα!

Αν σου έχει συμβεί στο πάνω από το 30% των περιόδων της κοπέλας σου, τότε ανήκεις στο 2% του πληθυσμού.
Επιστρέφω σε εσένα όμως αγαπητέ αναγνώστη, με μερικές συμβουλές για να είσαι προετοιμασμένος την επόμενη φορά. Όχι, οι επιστήμονες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα την θεραπεία, σου δίνω όμως tips για να ανακουφίσεις τον πόνο. Σαν τα γιατροσόφια της γιαγιάς. Ποτέ δεν θα σου λύσουν το πρόβλημα. Θα νιώσεις όμως καλύτερα μέχρι να πας στον γιατρό.

Στο θέμα μας λοιπόν:
  1. Άρχισε να θυμάσαι όλες τις σημαντικές και ασήμαντες ημερομηνίες της σχέσης σας, αλλά και πριν από αυτή.
    -Θυμάσαι το πρώτο μας φιλί, σε μέρος με θέα σε θάλασσα, θερμοκρασία 29 βαθμών, ανέμους βορειοδυτικούς και 3% υγρασία;

    -12 Ιουλίου, 15:34. Φορούσες μαύρο σορτσάκι, άσπρο τυραντάκι και ήταν η μέρα που τσακώθηκες με την Μαρία γιατί είχε πάρει την ίδια μπλούζα με εσένα και την φόρεσε το ίδιο βράδυ με εσένα.

    Τόλμα να μην τα θυμάσαι όλα αυτά! Κάντα ένα σκονάκι, μάθε τα παπαγαλία. πέρνα τα στο κινητό εν ανάγκη και ρίχνε κρυφές ματιές εν ανάγκει, αλλά για τον Θεό, η απάντηση " Εεε, πότε λες, δεν θυμάμαι ακριβώς" δεν είναι η σωστή απάντηση.


  2. Απέφυγε τις ταινίες που μιλάνε για μεγάλους ή μικρούς έρωτες, έχουν sex, όμορφες γυναίκες ή άντρες "πρίγκιπες" .
    -Μωρό μου είμαι αδιάθετη, δεν μπορώ να βγούμε έξω σήμερα, δεν έρχεσαι από εδώ να δούμε καμιά ταινία;
    -Ναι, φυσικά! Τι θα έλεγες για το Home Alone 2; Δεν πειράζει που είναι καλοκαίρι, έχει πλάκα. Καλά, καλά, φέρνω το despicable me 2. Φυσικά και δεν θα φέρω το 2ο, το 1 ήταν σαφώς ανώτερο. 

    Είσαι σίγουρος ότι θες να της θυμίσεις τον μεγάλο έρωτα του Notebook; Τι εννοείς και τι θα γίνει αν τον θυμηθεί; Αρχικά θα αρχίσει να κλαίει. Και αν δεν σου κάνει αυτό, μήπως θες να θυμηθείς ότι η δικιά σας αγάπη δεν είναι τίποτα μπροστά στην ιστορία του Noah και της Allie; 
    Είσαι σίγουρος επίσης ότι θέλεις να περνάνε μπροστά από την τηλεόραση όμορφες παρουσίες; "Αυτή δηλαδή τώρα σου αρέσει; Θα ήθελες να είμαι σαν αυτή δηλαδή; Δηλαδή λες ότι έχω παχύνει και θέλεις να αδυνατίσω;;;;;;"
    Ή μήπως να θυμηθεί από την ταινία - και τον φανταστικό πρωταγωνιστή που έχει 3 δουλειές, φροντίζει την άρρωστη γιαγιά του, δουλεύει εθελοντικά στο χαμόγελο του παιδιού, κάνει ανακύκλωση και ταυτόχρονα διεκδικεί την αγάπη της πρωταγωνίστριας, που προς στιγμήν πάει να παντρευτεί το bad doy της ταινίας- πόσο ΓΟΥΡΟΥΝΙ είσαι εσύ;;;

  3. Είσαι πιο ερωτευμένος από ποτέ, δεν θέλεις να αλλάξει κάτι, δεν έχει παχύνει, για να μην σου πω ότι έχει χάσει και κανά κιλό, αυτά που φοράει της πάνε και τονίζουν τα όμορφα μάτια της.
    Αν χρειάζεται να σου δώσω κάποιον καλό λόγο για αυτά, μάλλον είναι γιατί "είσαι ένας αναίσθητος, που δεν με βλέπεις και ποτέ δεν με είδες σοβαρά, αλλά είσαι και κότα για να μου πεις να χωρίσουμε".
  4.   Μην μπεις εμπόδιο σε μια γυναίκα με περίοδο και το φαγητό της. 
    Είναι απλό. Την αφήνεις να τρώει ότι θέλει, χωρίς να πεις κάτι, και να θυμάσαι επίσης ότι δεν παχαίνει! Δεν αμφισβητείς επίσης ότι είναι ώρα για φαγητό ή γλυκό ή και τα δυο. Θα την κάνεις να αισθανθεί χοντρή και άσχημη. Και φυσικά, αν θελήσει να "δοκιμάσει" από το δικό σου φαγητό δεν το αρνείσαι.
Δεν πα να' σαι ο Joey; Το φαγητό σου αν το θέλει θα το μοιραστείς!

4 σχόλια :

  1. χαχαχα μια φορά βλέπαμε μια ρομαντικοαηδιαστική ταινία με την πρώην μου και πετάει ο πρωταγωνιστής στην γκόμενα, που την επισκέφτηκε ξαφνικά, την ατάκα "ήρθα να σε δω γιατί έχω να σε δω 6 ώρες και μου έλειψες" και πετάγιεται η δικιά μου και μου λέει "εμένα δε μου έχεις πει ποτέ κάτι τέτοιο" Κλάψ, λυγμ!! Σηκώθηκα, πήγα τουαλέτα, έχεσα. Μετά από μια βδομάδα χωρίσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει τα λές λιγάκι υπερβολικά. χαχα

    Όσο για τις ρομαντικούλες ταινίες , υπάρχει απεριόριστη γκάμα που μπορεί να μας κάνει να κλαίμε. Τιτανικός, ημερολόγιο, p.s i love you , one day, εγώ παίζει να είμαι και από τις χειρότερες περιπτώσεις που κλαίω και με το "Αν" του αγαπούλη Χριστόφορου.

    Καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! και για αυτό όταν έχετε περίοδο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ τέτοιες ταινίες! :)

      Διαγραφή
  3. Πρόεδρε,
    όταν γύρισες από την τουαλέτα, της είπες ότι σου έλειψε?
    όταν ήσουν στην τουαλέτα, της έστελνες μηνύματα?
    αν όχι, για αυτό χωρίσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή